FILOVISION FORTROLIGHEDSPOLITIK

Fortrolighed og sikkerhed af jeres informationer er vigtigt for os. FILOVISIONs politik respekterer og beskytter brugernes privatliv ved brug af denne hjemmeside. Vi vil ikke forstligt videregive individuelt identificerbare oplysninger om vores kunder til tredjepart, uden først at modtage brugerens tilladelse.


Indsamling af oplysninger

FILOVISION beder kun om specifikke typer af personlige oplysninger. På nogle få steder på vores hjemmeside beder vi jer om oplysninger, som vil gøre os i stand til at forbedre jeres besøg på vores hjemmeside eller at lave en opfølgning. Medmindre de ønskede informationer er nødvendige i forhold til at udføre en ordre, er det selvflgelig valgfrit at tilføje disse. Vi anmoder muligvis om jeres navn, e-mail, telefonnummer, adresse, virksomhedstype, kundenummer, samt andre lignende personlige oplysninger, som er nødvendige for registrering i forhold til vores ydelser eller tilbud.


Anvendelse af oplysninger

FILOVISION bruger kun jeres oplysninger til specifikke formål. De oplysninger, som I giver, vil blive behandlet fortroligt og bruges udelukkende til at forbedre relationen med FILOVISION og med FILOVISIONs andre afdelinger. FILOVISION kan forbedre eller dele jeres oplysninger indsamlet på vores hjemmeside med data fra FILOVISIONs andre sites eller andre tredjeparter, hvis formålet er markedsføring af produkter eller ydelser til jer. Vi kan bruge jeres personlige oplysninger til at afgøre, hvem vores kundegruppe er, og til at udregne statistikker og generelle markedsoplysninger om FILOVISION. Disse kundegrupper vil altid repræsenterer totale oplysninger og aldrig identificere en specifik bruger. Derudover kan vi dele personlige identificerbare oplysninger med vores ssterselskaber for at forbedre vores produkter og ydelser til jer. Yderligere kan vi videregive aggregerede brugeroplysninger for at beskrive vores ydelser og produkter til nuværende og potentielle samarbejdspartnere, annoncører og andre tredjeparter, og til andre lovlige formål, herunder planlægning for og gennemførelse af reklamer eller reklamekampagner. Derudover kan FILOVISION og dets partnere benytte direct mail til at fremsendelse af tilbud. I kan til enhver tid fravælge modtagelsen af yderligere information fra FILOVISION.


Videregivelse af oplysninger

FILOVISION udleverer ikke jeres personlige oplysninger til nogen udenfor organisation uden jeres samtykke. Oplysninger om jer (ssom navn, adresse og telefonnummer), jeres ordrer, og de produkter, som I køber, vil ikke blive videregivet eller solgt til nogen uden for organisationen. Jeres oplysninger kan blive delt med FILOVISIONs agenter eller samarbejdspartnere, samt andre FILOVISION selskaber, for at kunne udføre ydelser for FILOVISION.


Tredjeparts websteder

Vær opmrksom på, at andre hjemmesider, der kan tilgåes via vores hjemmeside, kan indsamle personlige oplysninger om jer. Den praksis af disse tilknyttede tredjeparts websteder, er ikke omfattet af denne fortrolighedserklæring. Vi bestrber os på at beskytte jeres personlige oplysninger, dog kan FILOVISION ikke sikre eller garantere sikkerheden af de oplysninger, som I sender til os, og I gør det på egen risiko.


Modifikation

FILOVISION forbeholder sig ret til, til enhver tid, at ændre eller supplere denne fortrolighedserklæring. På grund af dette, bør I læse denne fortrolighedserklring, hver gang I besøger FILOVISIONs hjemmeside. Alle ændringer eller supplementer til denne fortrolighedserklæring er gældende, når de offentliggøres på hjemmesiden.