T.U.R.N

T.U.R.N er en metode jeg har udviklet gennem mange års filosofiske og psykologiske studier. Metoden består i forståelse for og træning i at vende sig imod det meningsfulde som leder, medarbejder og som menneske.

Metodens 4 bogstaver repræsenterer 4 steder, man med fordel kan rette sin opmærksomhed imod i forsøget på at finde og genfinde meningsfuldhed. Jeg afholder kursus for ledelse og personale i metodens indhold og tilbyder sparring og supervision ud fra metodens afsæt.

MENINGSFULDHED I ARBEJDET

Kursus og undervisning for ledere og medarbejdere

Har du evnen til at finde mening i arbejdet eller vil du gerne lære noget om hvad man kan gøre for at genfinde den, så findes der her en metode til at vende sig imod det meningsfulde i arbejdet og i livets øvrige forhold.

Min selvudviklede metode hedder T.U.R.N og bygger på 30 års studier og erfaringer i at rette sig imod det meningsfulde.

Det er ikke så svært og det er til at forstå for alle når der undervises i metoden i et sprog som alle kan forstå.

Hvad er meningsfuldhed?

Meningsfuldhed er uvurderligt. Den leder eller medarbejder, som kan skabe meningsfuldhed omkring sig selv og for andre er det dyrebareste en organisation kan have. Det meningsfulde er selve grundlaget for din måde at være sammen med andre på arbejdspladsen på. Det er forudsætningen for, hvad der gør dig til noget helt særligt som kollega og hvorfor.

Ingen ledere eller organisationer har råd til at fravælge denne mulighed.

Med evnen til at skabe mening for dig selv og andre, vil du være ekstremt værdifuld for enhver organisation, fordi alle arbejdsmiljø-undersøgelser peger på ”Meningsfuldhed i jobbet”, som en af de absolut mest afgørende faktorer i forhold til stressforebyggelse, engagement og fastholdelse af personale.

Du tilbydes en temadag eller et forløb for ledere eller medarbejdere, hvor du kommer helt tæt på metodens indhold, så du med det samme får redskaber med hjem til at vende dig imod det der giver mening for netop dig.

Hvad får du med dig fra denne dag?

Du får undervisning i, hvad du kan rette din opmærksomhed imod for at bevare meningen med det du laver og du får nogle veje at gå for at genfinde værdien af dit arbejde, som den person du nu engang er.

Du får en metode, som du kan tage frem og anvende konkret for at genfinde gejsten tirsdag formiddag, hvis ugen forekommer lidt lang.

Der vil være mulighed for at få supervision på metodens anvendelse i praksis efterfølgende."Peter er bare rigtig god til det han laver"

- Leder for Dagbehandlingstilbud